2015. nov 18.

Menő is, szexi is és még cuki is! Mi az?

írta: Adogató
Menő is, szexi is és még cuki is! Mi az?

Streedfood-ot enni menő, de azt is csak a menő helyen enni a menő, hogy találkozhass közben az emberekkel, akik menők. Selfie-t lőni menő, selfie-n szerepelni menő emberekkel még menőbb. Fura, de ma menő a szakáll, és az igazi férfiak minimum norvég favágónak kell, hogy kinézzenek. Ha nem a favágó, akkor a hipszter a menő.
Ahogy kinézel, legyen szexi, és ha lehet, akkor a telefonod is legyen szexi, de minimum cuki. Cuki a kiskutyád, cuki a ruhád, cuki a hajad, és a legjobb, ha te is cuki vagy, és imádod a világod, és van sok cuki barátod.

Különös világban élünk, ahol mindent megcímkézünk, mindent trendek, divatok, életérzések adnak el.

De lehet-e szexi a WC, menő a kórházi ágy és cuki egy palánta? Miért nem mondjuk soha, hogy menő, ha egy hajléktalannak otthont adunk, vagy cuki, ha egy hátrányos helyzetűeket is befogadó iskola visszakapja az ellopott eszközeit?

Az adjukössze.hu közösségi adománygyűjtő oldal csapata márpedig hisz abban, hogy ezek igenis menő dolgok, és ezt meg is akarják mutatni. Hogy ezek az ügyek menők, hogy ezekkel foglalkozni szexi, és adományozni nekik igenis cuki.

Mert adni (jó helyre) nem csak menő, de szexi és cuki is. Mindig. Mindenkor.

#adnimenő  #adniszexi  #adnicuki

Szólj hozzá

adomány jóügy Kiss Gergely adjukössze #adnimenő #adnicuki #adniszexi