2016. júl 21.

Jótékonyság kicsit másképp

írta: Adogató
Jótékonyság kicsit másképp

Gigászok harca a beteg gyerekekért

gigaszok5.jpgEgy kisgyerek sír, egy gyerek bepisil, bekakil, éhes, és nem értjük egy szavát sem. Egy kisgyerek cuki, tökéletesek a vonásai, nincs egy hiba sem rajta. Egy kisgyerek sokat beszél, vagy először csak gagyog, mindig le kell kötni valamivel, különben unatkozik és csak bajt okoz. Egy kisgyerek őszinte és szórakoztató, utánozhatatlan. Egy kisgyerek egészséges és tele van energiával. 

De mi van akkor, ha nem? Mi van azokkal a kisgyerekekkel és családjaikkal, akik orvosról orvosra, vizsgálatról vizsgálatra járnak? Ezek a vizsgálatok pedig kimerítőek és sokszor akár fájdalmasak is. 

A Bókay Gyermekklinika munkatársai és angyalai azért dolgoznak, hogy a gyógyulásra váró kisbetegek a lehető leghatékonyabb és legjobb ellátást kapják. Ezért az adjukössze.hu felületén most segíthetsz a klinikának, hogy egy olyan videóbronchoszkópot vásároljanak, mely a légzőszervi betegek életét könnyíti meg azzal, hogy pici és mobilis eszközként bármikor és bárhol rendelkezésre áll, a vizsgálati képeket pedig elmenti, dátumozza, feliratozza.

De a történetnek itt még nincs vége. Azon túl, hogy adni menő, most ha adományozol, beszállhatsz a Gigászok Harcába, és egy fantasztikus sárkányhajó harc részese lehetsz az egykori magyar válogatott és NHL játékos Szuper Leventével és az olimpiai bajnok vízilabdázó Steinmetz Ádámmal. 

Te nyerhetsz, ha adományozol, Levente és Ádám egy jó ügyre használhatja hírnevét, a Klinika pedig közelebb kerülhet ahhoz, hogy könnyebbé tegye a kisbetegek életét!

Légy Te is a Bókay Gyermekklinikán gyógyuló betegek jótevője, és nyerj egy szuper nyári élményt!

Szólj hozzá

gyerekek adománygyűjtés jóügy Szuper Levente adjukössze #adnimenő #adnicuki Bókay Gyermekklinika Steinmetz Ádám Gigászok Harca