Adogató

Előny itt, segítség ott

2017. dec 14.

#adnimenő, tedd online! - 5+1 tipp a gyors és megbízható adományozáshoz a karácsonyi szezonban

írta: összeandi
#adnimenő, tedd online! - 5+1 tipp a gyors és megbízható adományozáshoz a karácsonyi szezonban

Nincs időd önkénteskedni? A gyerekek kinőtt ruháit és már nem használt játékait az utóbbi években mind elajándékoztad? Viszont mégis szeretnél segíteni? Lehetőleg gyorsan, de nem tudod, hogyan,vagy nem tudod kinek? Segítünk eligazodni!

Megújult az ország legnagyobb adományportálja, az adjukössze.hu ! Már eddig is több mint 1 milliószor választották az adományozók az oldal különböző szolgáltatásait. Aki jót szeretne tenni, most még könnyebben megteheti! Az adjukössze.hu nem csak új külsővel várja az adományozókat a karácsonyi időszakban, hanem rengeteg új funkcióval is!

Szeretnél valami jót tenni, de még a karácsonyi ajándékokat is online intézed idő hiányában?

Az adományozás végtelenül egyszerű az oldalon: csak a ...

Tovább Szólj hozzá

kampány adomány felelősségvállalás adománygyűjtés jóügy Tóth Gabi Oláh Gergő Járai Márk Margaret Island adjukössze Linczényi Márkó #adnicuki #adniszexi NIOK Alapítvány adnimenő Dorogi Peti

2016. júl 21.

Jótékonyság kicsit másképp

írta: Adogató
Jótékonyság kicsit másképp

Gigászok harca a beteg gyerekekért

gigaszok5.jpgEgy kisgyerek sír, egy gyerek bepisil, bekakil, éhes, és nem értjük egy szavát sem. Egy kisgyerek cuki, tökéletesek a vonásai, nincs egy hiba sem rajta. Egy kisgyerek sokat beszél, vagy először csak gagyog, mindig le kell kötni valamivel, különben unatkozik és csak bajt okoz. Egy kisgyerek őszinte és szórakoztató, utánozhatatlan. Egy kisgyerek egészséges és tele van energiával. 

De mi van akkor, ha nem? Mi van azokkal a kisgyerekekkel és családjaikkal, akik orvosról orvosra, vizsgálatról vizsgálatra járnak? Ezek a vizsgálatok pedig kimerítőek és sokszor akár fájdalmasak is. 

A Bókay Gyermekklinika munkatársai  és angyalai azért dolgoznak, hogy a gyógyulásra váró kisbetegek a lehető leghatékonyabb és legjobb ellátást kapják. ...

Tovább Szólj hozzá

gyerekek adománygyűjtés jóügy Szuper Levente adjukössze #adnimenő #adnicuki Bókay Gyermekklinika Steinmetz Ádám Gigászok Harca

2015. dec 01.

Neked van WC-d?

írta: Adogató
Neked van WC-d?

És még pár szokatlan kérdés

Szóval? Van hova kimenned?
Ma a Föld népessége felének az otthonában nincs bekötve a vezetékes víz, és 2,5 milliárd ember él olyan otthonban, amelyben nincs vécé. A világon naponta 2000 gyermek hal meg olyan hasmenéses megbetegedésben, amely a tiszta ivóvíz és a vécé hiányára vezethető vissza.

kimennel_final.jpg
Hány autista világbajnokot ismersz?
Sajnos, a testi-lelki fogyatékkal élők sportteljesítménye még ma sem ismert és elismert, a 2008-as magyar paralimpikonok például tized annyi pénzjutalmat kaptak, mint az ép sportolók, és felkészülésükhöz is sokkal nehezebb anyagi támogatást találni.

Neked van családod?
Elvittek gyerekkorodban korcsolyázni? Az állami gondozottak mögött nem áll ott az a támogató közösség, aki élményekkel és ...

Tovább Szólj hozzá

2015. nov 18.

Menő is, szexi is és még cuki is! Mi az?

írta: Adogató
Menő is, szexi is és még cuki is! Mi az?

Streedfood-ot enni menő, de azt is csak a menő helyen enni a menő, hogy találkozhass közben az emberekkel, akik menők. Selfie-t lőni menő, selfie-n szerepelni menő emberekkel még menőbb. Fura, de ma menő a szakáll, és az igazi férfiak minimum norvég favágónak kell, hogy kinézzenek. Ha nem a favágó, akkor a hipszter a menő.
Ahogy kinézel, legyen szexi, és ha lehet, akkor a telefonod is legyen szexi, de minimum cuki. Cuki a kiskutyád, cuki a ruhád, cuki a hajad, és a legjobb, ha te is cuki vagy, és imádod a világod, és van sok cuki barátod.

Különös világban élünk, ahol mindent megcímkézünk, mindent trendek, divatok, életérzések adnak el.

De lehet-e szexi a WC, menő a kórházi ágy és cuki egy palánta? Miért nem mondjuk soha, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

adomány jóügy Kiss Gergely adjukössze #adnimenő #adnicuki #adniszexi

2015. nov 09.

Erre szeretnék kelni minden vasárnap

írta: Adogató
Erre szeretnék kelni minden vasárnap

Félmillió forint története

Félmillió forint sok vagy kevés, ha adományozásról van szó? Elég sok, főként, ha ez egy közösségi adománygyűjtő oldalra érkezik. Egy októberi vasárnapon a hazai közösségi adománygyűjtés egyik legnagyobb magánszemélytől érkezett felajánlása érkezett az adjukössze.hu oldalon a Magyar Rett Szindróma Alapítványnak, súlyos betegséggel élő gyerekek élményterápiás foglalkozásaira.

A közösségi adománygyűjtés elsősorban arra épül, hogy a kampányoló civil szervezetek igyekeznek minél több ember figyelmét felkelteni egy-egy konkrét projekt iránt, és sokan beszállnak kisebb összegekkel, hiszen a szervezeteket már ezer forinttal is segíteni lehet. Ha elég sokan így gondolják, megvalósulhatnak a célok: táborozás, orvosi ...

Tovább Szólj hozzá

tesztvezetés Maserati adjukössze vendégtoll

2015. okt 13.

A menekültügy utáni depi – adjukössze+

írta: Adogató
A menekültügy utáni depi – adjukössze+

Gyakorlatilag soha nem látott mértékben mozgatta meg az önkéntes segítőket és az adományozókat az elmúlt hónapokban a menekült helyzet, és hihetetlen mennyiségű adomány kiosztását szervezték meg a civilek. Úgy alakult azonban, hogy a menekültek  eltűntek a szemünk elől, a válság a határra húzódott, ahol már nem tud mindig mindenki ott lenni, és folytatni azt a napi szintű munkát, amit korábban a fővárosban és a nagyvárosokban végeztek.
Több önkéntessel, aktivistával beszélgetve látszik, hogy kialakult egy fajta, nevezzük így, menekült ügy utáni depi: az az űr, hiányérzet, amit a mindennapi segítő munka és önkénteskedés hagyott maga után.
Akkor viszont talpra, magyar! Eljött az ideje ezt az energiát  máshova is ...

Tovább Szólj hozzá

kampány menekült adomány adománygyűjtés jóügy adhat adjukössze

2015. aug 28.

5+1 hasznos tipp, ha segíteni szeretnél a menekülteknek

írta: Adogató
5+1 hasznos tipp, ha segíteni szeretnél a menekülteknek

Szinte elképzelhetetlen, hogy létezzen jelenleg az országban olyan ember, aki nem szembesült a menekült problémával, szerencsére sokan nem is mennek el szó nélkül mellette és segíteni szeretnének. Öt pontban szedtük össze, hogyan tud, aki szeretne, a legegyszerűbben támogatást, adományt vagy egyéb segítségnyújtást adni.

migrant-393130_1280.jpg

1. Útbaigazítás

Sok esetben már az is órási segítséget jelenthet egy menekültnek, egy családnak, ha információk birtokába juthat, a legjobb, ha a saját nyelvén. Ebben segítenek a Helsinki Bizottság kiadványai, melyeket bárki kinyomtathat, magával vihet, és ha úgy adódik, átadhat a menekülteknek. Elérhetőek különböző nyelveken ITT>>>

2 . Élelem

A legjobb, ha az élelmiszer adományok ...

Tovább Szólj hozzá

menekült adomány adhat

2015. jún 26.

A tökéletes dokkolás

írta: Adogató
A tökéletes dokkolás

Alkohol nélkül is lehetsz nyáron cool

Egy újabb gyöngyszemre bukkantunk a kreatív társadalmi reklámok piacán. Ez a norvég kampány a felelős alkoholfogyasztásra hívja fel a figyelmet. Az egész őrülten laza! Ha valahogy, hát így érdemes egy-egy (egyébként csöppet sem szexi) ügyben megszólítani az embereket!

Ne feledd itthon is dolgoznak szervezetek a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítéséért, továbbá az alkohol- és drogfüggőség prevenciójával, kezelésével is számos alapítvány, egyesület foglalkozik. Őket akár Te is támogathatod, ha megkeresed az adhat.hu oldalon.

avogtil.JPG

 

Tovább Szólj hozzá

kampány felelősségvállalás jóügy adhat

2015. jún 19.

A tömegek adni akarnak - A plakátos gyűjtés margójára

írta: jacsancsa
A tömegek adni akarnak - A plakátos gyűjtés margójára

A kormány által indított kék-fehér plakátokra adott válasz-cunami végigsöpört az országon. A Kétfarkú Kutyapárt felhívása az ellenplakátok kiragasztásához kapcsolódó adománygyűjtésre döbbenetes módon megmozdította az embereket, és az előre megcélzott 3 millió forint több mint tízszeresét sikerül begyűjteni.

Az adakozó állampolgárok gyakran bizalmatlanok, ha karitatív ügyekről van szó, és nehezen gyűlnek össze akár ennél kisebb adományok is. Leszámítva persze a nagy katasztrófa helyzeteket, amikor a magyarok híresen nagy összefogásra képesek.

Most nem történt katasztrófa, mégis ritkán látott lelkesedéssel nyúltak a zsebükbe a támogatók. Ennyire számít, hogy az adomány látványossá válik? Hiszen hamarosan több ...

Tovább Szólj hozzá

2015. jún 10.

Szexi másodállás

írta: Adogató
Szexi másodállás

Adományokat várnak a perui tűzoltók

Vannak helyek ahol mások a gondok, mint nálunk. Ezért máshogy kell egy jótékony kampányt átgondolni és megtervezni. Peruban a tűzoltók önkéntesként dolgoznak, hiába állami az állami felügyelet, pénzt, fizetést csak adományok útján kaphatnak. Na ezekért az adományokért kampányolnak az alábbi filmben. Te adnád nekik?

Ha támogatnád akár a hazai önkéntes tűzoltókat keresd őket az adhat.hu oldalon.

Tovább Szólj hozzá